Electrostimularea faciala

cavitatie

Electrostimularea faciala, MIRACOL pentru ten! Stiati ca muschii mimicii sunt folositi zilnic in peste 8.000 de combinatii posibile? Si chiar si in aceste conditii tot avem muschi faciali pe care ii folosim extrem de rar.

Ca sa reintineresti si sa recastigi tonusul facial, muschii trebuie stimulati.  Iar pentru un extraordinar lifting facial, solutia ideala este tratamentul cu electrostimulare faciala sau microstimulare faciala. Cum exista muschi faciali foarte rar folositi, fitnessul facial este o solutie prin care sa stimulam toate grupele de muschi pentru a mentine tonicitatea tenului.

Asa cum sportul alungeste muschii corporali dand o postura zvelta, conturata, ferma, la fel lucrarea muschilor faciali are efecte vizibile de reconturare si lifting facial. Constientizarea tot mai mare a acestui lucru a dus la o popularizare tot mai mare a exercitiilor de “facial fitness”, youtube-ul este plin de traineri care te invata exercitii pt antrenarea muschilor faciali iar femei din lumea intreaga isi incep ziua incercand exercitii faciale greu de executat si controlat, totul pentru a obtine contur si efectul de lifting facial.

Tocmai de aceea, era de asteptat aparitia aparatelor de electrostimulare faciala (microstimulare faciala) care pot face acest tip de exercitii computerizat, perfect sigur, in mod corect si care sa lucreze timp de 15 minute toate grupele de muschi.

In centrele Line Body Care se regasesc 3 tipuri de aparate profesionale pentru electrostimulare faciala (microstimulare faciala) marca Rowe dintre care Professional 24 Pads si Professional Combo la care se efectueaza tratamentul de electrostimulare faciala standard si Lift Express noul tratament de lifting facial prin electrostimulare faciala (microstimulare faciala) ce utilizeaza microcurentii LifeWave, microcurenti conceputi special pentru stimularea sistemului electric natural al organismului ce actioneaza asupra muschilor care nu sunt foarte ultilizati si ii lucreaza intr-un mod natural, efectul fiind acela de lifting facial, complex si exact.

De ce este important masajul facial?

Tratamentul facial ofera rezultate de la prima sedinta, in timp ce o serie de 12 tratamente imbunatateste tonusul facial in medie cu 72%, creste nivelul de colagen cu 14% si circulatia sanguina cu 38%. Colagenul este componenta majora a stratului profund al pielii si cel care confera tenului fermitate. Cresterea nivelului acestuia este una din premisele majore ale unui tratament de succes pentru eliminarea ridurilor.

BENEFICII ALE ELECTROSTIMULARII FACIALE :

 • lifting facial complet
 • reda volumul pometilor
 • atenueaza cearcanele
 • elimina gusa
 • sterge ridurile si previne formarea altora
 • ofera luminozitate tenului
 • fermitate
 • reintinerire faciala
 • netezeste ridurile adanci din jurul gurii si al ochilor
 • creste nivelul de aminoacizi la nivel facial
 • imbunatateste circulatia sanguina, cu efecte spectaculoase asupra cearcanelor

*Rezultatele sunt eficiente dar nu garantate si difera de la persoana la persoana.

PROGRAMARE ONLINE

Nume

Email

Telefon

Mesaj

DA, am citit si acceptat Politica de Confidențialitate

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidențialitate

SERVICII

^

Facebook