Tarife ICOONE

tratament vibromasaj

Icoone® este unicul dispozitiv din lume care produce Stimulare Multi Micro Alveolara (MMAS) cu rezultate vizibile după prima ședință și singurul dispozitiv care dispune de Roboderm®, o tehnologie inovatoare brevetată care stimulează țesutul conjunctiv prin combinarea microstimulării .Până în prezent, nicio altă tehnologie nu poate atinge 21.600 microstimulări/min, asigurând o vizibilă regenerare a pielii după prima ședință, așa cum face Icoone®.
Icoone este un device medical certificat CE.

Procedurile cu Icoone au efect vizibil de reducere a celulitei, contribuie la netezirea pielii, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice, conferind corpului suplete si tonifiere. Icoone contribuie eficient la oxigenarea tesuturilor, imbunatateste microcirculatia, accelerand metabolismul. Regenereaza pielea, imbunatateste elasticitatea si densitatea acesteia, avand si actiune antiedematoasa.

Procedura a fost conceputa pentru indepartarea depunerilor de grasime si are efect de remodelare asupra intregului corp. In plus, ofera o stare de relaxare si o senzatie placuta de lejeritate

TIP PROCEDURA

APLICARE (ZONE)

1 SEDINTA

5 SEDINTE

10 SEDINTE

ICOONE

50 MINUTE

240 RON

860 RON

1.440 RON

COSTUM ICOONE

120 RON

*Rezultatele sunt eficiente dar nu garantate si difera de la persoana la persoana.

^

Facebook