Tarife Masaj

masaj anticeluliticMasajul anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind vizibil in multe cazuri inca de la primele sedinte.

Totusi, in cele mai multe cazuri, se recomanda o serie de minimum zece sedinte de masaj anticelulitic la o distanta relativ mica de timp intre ele pentru ca rezultatele sa fie profunde si de lunga durata. Vezi aici detalii despre Masajul Anticelulitic

Masajul cu bete de bambusMasajul cu bete de bambus este un masaj pentru bunastare, un tratament ideal pentru remodelare corporala.

Pretuit din timpuri stravechi în cultura asiatica, masajul cu bete de bambus are o multitudine de beneficii: reduce circumferinta în zonele tratate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, brate), elimina celulita, tonifiaza musculatura, stimuleaza sistemul limfatic (eliminarea toxinelor) si circulatia sangvina, reactiveaza metabolismul celular, detensioneaza si energizeaza organismul.

Masajul cu bambus este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic si de remodelare coporala, si insumeaza efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului si ale masajului de relaxare, revitalizând organismul si redând starea generala de bine.

Vezi aici detalii despre Masajul cu Bambus

TIP PROCEDURA

APLICARE (ZONE)

1 SEDINTA

5 SEDINTE

10 SEDINTE

MASAJ RELAXARE

30 MINUTE
50 MINUTE

45 RON
75 RON


300 RON


480 RON

MASAJ RELAXARE BARBAT

50 MINUTE

110 RON


440 RON


650 RON

MASAJ ANTICELULITIC

30 MINUTE
50 MINUTE

50 RON
85 RON


340 RON


520 RON

MASAJ CU BAMBUS

30 MINUTE
50 MINUTE

60 RON
95 RON


380 RON


580 RON

MASAJ FACIAL

20 MINUTE

40 RON

*Rezultatele sunt eficiente dar nu garantate si difera de la persoana la persoana.

^

Facebook