Electrostimulare

electrostimulare corporalaProcedura de electrostimulare este un fitness intensiv, expertii evaluand ca o sedinta de tratament corporal prin electrostimulare este echivalentul a cateva ore de de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sedintelor de electrostimulare sunt vizibile imediat, in plus, ca rezultat al sedintelor de electrostimulare, muschii devin mai fermi, iar grasimile sunt eliminate treptat.

Pe langa tonifierea musculara si arderea grasimilor, sedintele de electrostimulare corporala cresc metabolismul, circulatia sanguina si gradul de oxigenare al zonei respective.

 

ELECTROSTIMULARE CALD

Combinarea electroterapiei si termoterapiei – in tunel cu infrarosu, duce la obtinerea de rezultate remarcabile: arderea extrem de rapida a tesutului adipos, cresterea semnificativa a metabolismului celular si pierderea rapida de centrimetri. Nu se slabeste în kilograme, ci în circumferinta.

AFLA MAI MULTE >>

ELECTROSTIMULARE SIMPLU

Tratamentul prin electrostimulare reprezinta o procedura sigura si simpla prin care 20 de electrozi sunt aplicati pe diferite zone de tratament, in functie de necesitati, stimuland astfel muschii si facandu-i sa lucreze. Aceasta stimulare creaza o cerere uriasa de energie in muschi. Pentru a satisface aceasta cerere, muschii utilizeaza ca sursa de energie grasimile din imprejurimi, arzandu-le in acelasi fel in care se ard in timpul unor exercitii fizice obisnuite.

AFLA MAI MULTE >>

ELECTROSTIMULARE FAST SLIM 15′

Fast slim-ul (Slabirea Rapida) este un program inserat in aparatul de electrostimulare si este folosit pentru obtinerea efectelor rapide in lupta cu arderea grasimilor. Aceasta functie reprezinta un procedeu de slabire ultra-rapid ce concentreaza in numai 15 minute contractii foarte dese si profunde.

AFLA MAI MULTE >>

BENEFICIILE TRATAMENTULUI PRIN ELECTROSTIMULARE CORPORALA

Electrostimularea ramane in continuare una dintre principalele tratamente de slabire ultra-rapida in centimetri, cu efecte vizibile aproape imediat:

  • Scade circumferinta corporala localizata sau generala prin micsorarea stratului adipos
  • Ajuta la accelerarea functiilor organismului si imbunatateste circulatia sanguina
  • Combate retentia de apa si determina eliminarea surplusului retinut în corp
  • Arderea grasimilor
  • Reda fermitatea muschilor
  • Elimina celulita
  • Pielea îsi recapata elasticitatea si aspectul sanatos
  • Echilibreaza tranzitul intestinal.

CONTRAINDICATII:

  • Femei insarcinate, diabetici, tensiune arteriala ridicata
  • Persoane care au tije metalice sau stimulatoare cardiace electronice

Tratamentele de remodelare corporala sunt complementare unei alimentatii echilibrate si exercitiului fizic pentru a obtine cele mai bune rezultate in lupta impotriva celulitei si a adipozitatilor localizate. Tratamentele corporale iti asigura aspectul neted al pielii, iti remodeleaza intregul contur corporal si iti sculpteaza armonios trupul.

Cu ajutorul tratamentelor corporale iti reduci circumferinta, scapand de centimetrii in plus. Pentru a slabi in kilograme, corpul tau are nevoie de adaptarea/reducerea consumului caloric in functie de activitatea fizica desfasurata.

Pentru a-ti mentine rezultatele obtinute in urma tratamentelor corporale efectuate, obisnuieste-te sa scapi treptat de obiceiurile care iti afecteaza silueta. Tratarea celulitei trebuie privita ca pe un mod de viata, un lucru pe care trebuie sa-l facem din cand in cand, in primul rand pentru sanatatea noastra, si apoi pentru aspectul corporal.

PROGRAMARE ONLINE

Nume

Email

Telefon

Mesaj

DA, am citit si acceptat Politica de Confidențialitate

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidențialitate

SERVICII

^

Facebook