Termosudatia

cavitatieCe este Termosudatia? este o crema profesionala care se aplica local sau general pentru a determina o transpiratie abundenta si arderea grasimilor din corp.

Prin aceasta transpiratie abundenta se vor elimina toxinele, organismul nostru putand sa functioneze corect si in plus vom scapa de apa retinuta in corp.

Acest tip de tratament este recomandat persoanelor supraponderale, care NU se afla intr-un grad foarte avansat de celulita, care au retentie de apa, picioarele umflate si vergeturi evidente pe corp. In combinatie cu alte tratamente: electrostimularea si masajul anticelulitic, impachetarile cu crema de termosudatie produc efecte vizibile chiar dupa prima sedinta!

Ingrediente active

Extract de Mesteacan, extract de Iedera, extract de Castane, Colagen Vegetal.

Pasii tratamentului:

  1. PEELING – Are rolul de a indeparta celulele moarte ale pielii si de a facilita absorbtia tratamentului de catre piele (se recomanda a se realiza o data pe saptamana pentru a nu induce prea mult stres pielii).
  2. SERUL ACTIV – Acest ser, aplicat inainte de lotiunea principala, sporeste efectele pozitive ale tratamentului.
  3. TERMOSUDATIA – Crema de Termosudatie se aplica pe zonele alese de client. Aceste zone urmand a fi infasurate in film osmotic.
  4. TUNELUL IR – Cearceaful de plastic de unica folosinta este infasurat pe clienta, care va sta 45 de minute in tunelul cu infrarosii sau in termocuverta. Temperatura poate varia intre 40 si 75 de grade.
  5. CURATAREA – Filmul osmotic si cearceaful de unica folosinta sunt indepartate iar clienta este stearsa cu un prospop de hartie de unica folosinta.
  6. CREMA FINALA – Pe pielea astfel curatata, se aplica la alegere, o crema anti-celulitica sau o crema anti-vergeturi. Important este ca, aceste creme vor continua sa actioneze si dupa ce parasiti salonul nostru.

*Tratamentele de remodelare corporala sunt complementare unei alimentatii echilibrate si exercitiului fizic pentru a obtine cele mai bune rezultate. Rezultatele sunt eficiente dar nu garantate si difera de la persoana la persoana.

PROGRAMARE ONLINE

Nume

Email

Telefon

Mesaj

DA, am citit si acceptat Politica de Confidențialitate

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidențialitate

SERVICII

^

Facebook