Tratament Facial STFlash

TRATAMENTE FACIALE STFlash

tratament facialSistemele cu lumina pulsata STFlash apartin ultimei generatii de sisteme cu lumina pulsata pentru tratamente foto estetice folosindu-se atat pentru epilare definitiva, cat si pentru rejuvenare faciala, estomparea ridurilor, tratarea acneei si a urmelor lasate de aceasta.

Noi suntem aici pentru a ajuta si in functie de nevoile fiecarui pacient si de tipul acestuia de piele, tratamentul este personalizat, prin folosirea unui filtru special si consta in aplicarea pe zona tratata a unor impulsuri de lumina intens pulsata, cu o lungime de unda intre 420 si 1200nm, sub actiunea carora temperatura creste la suprafata pielii pana la 40-42 grade, iar in interiorul tesutului pana la 60-65 de grade. Rezultatul spectaculos intr-un tratament este dat si de sistemul de racire al safirului integrat in manipulul de tratament. Prin urmare, clienta sta confortabil pe toata perioda sedintelor de tratament facial, iar caldura degajata de lampa reuseste astfel sa ajunga la energii de lucru foarte mari, unde rezultatele sunt rapide si eficiente. Prin acest aport de caldura, metabolismul intracelular, fiind intensificat, stimuleaza sinteza de noi fibre de colagen si elastina. De asemenea, fluxul de sange creste si este stimulata regenerarea celulara.
Toate acestea fac ca pielea sa devina mai fina si mai uniforma, sa isi recapete elasticitatea si prospetimea, dimensiunea porilor dilatati sa fie redusa si ridurile sa se atenueze sau chiar sa dispara.
Tratamentul poate fi aplicat atat pe fata cat si pe gat, decolteu. Dupa un numar de 4-6 sedinte se observa o intinerire a pielii.

FOTOREGENERARE:

Foto-regenerarea este o terapie prin lumina intens pulsata , cu risc minim de efecte secundare, avand rezultate de reintinerire. Pentru ten este ca o explozie de energie aupra celulelor “lenese” ce nu mai produc cantitatea de fibroblasti (elastina si colagen) necesara pentru un tonus de invidiat. Este un tratament cu efecte mult mai profunde si mai de durata decat orice crema, masaj, dermabraziune sau peeling chimic!

Tehnologia cu lumina pulsata pentru tratamentul de rejuvenare sau foto-rejuvenare cutanata se bazeaza pe principiul temolizei selective. Aceasta este o metoda noua pentru rejuvenarea pielii, ca raspuns la cerintele pacientilor de a avea un tratament:

~ Non-traumatizant: nu este nevoie de timp in plus in activitatile dumneavoastra normale si nu exista dureri post-tratament.

~ Non-eroziv si non-invaziv: lumina pulsata indeparteaza toate semnele foto-imbatranirii: textura si decolorare si la nivel superficial si in profunzime.

Foto-regenerarea contine si programul de Fotolifting, efectul sau putand fi comparat cu cel al unei operatii estetice de infrumusetare.

Foto-regenerarea poate fi incercata de oricine doreste un aspect al pielii mai tanar si mai luminos, mai uniform si mai neted, este o terapie de stimulare si recuperare al ritmului activitatii metabolismului celulelor pierdut in timp!

Fotoregenerarea este extraordinara si pentru un ten tanar fara probleme, care se vrea doar improspatat si luminat pentru evenimentul important din urmatoarea zi, efectul ei durand in timp.

FOTOLIFTING:

Dupa varsta de 25 de ani activitatea celulara scade treptat, iar tonusul si elasticitatea isi pierd din capacitatate. Inca dupa prima sedinta pielea isi va recapata energia, tonusul si prospetimea; tratamentul reprezinta un imbold pentru metabolismul celurar, liniile fine si ridurile fiind reduse considerabil.

DURATA TRATAMENTULUI:
Seriile standard de tratament au cinci sesiuni cu intervale de doua saptamani intre ele. O sesiune dureaza aproximativ 15-20 minute. Rezultate apar dupa a doua sau a treia sesiune. Sesiuni aditionale sunt posibile in functie de cerintele individuale.

ACNEEA:

Lumina intens pulsata poate fi folosita si in tratarea acneei, ea avand un dublu rol: pe de o parte distruge bacteriile ce duc la aparitia acneei, iar pe de alta parte actioneaza asupra glandelor sebacee hiperactive, micsorandu-le si scazandu-le in acest fel secretia de sebuum. Totodata, datorita secretiei de colagem si elastina, cicatricile sunt si ele atenuate. Lumina pulsata functioneaza de asemenea si pentru cicatricile produse de acnee prin incorporarea principiilor de stimulare celulara.

*Rezultatele sunt eficiente dar nu garantate si difera de la persoana la persoana.

PROGRAMARE ONLINE

Nume

Email

Telefon

Mesaj

DA, am citit si acceptat Politica de Confidențialitate

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidențialitate

SERVICII

^

Facebook