Masaj cu bambus

Masajul cu bete de bambusMasajul cu bete de bambus este un masaj pentru bunastare, un tratament ideal pentru remodelare corporala.

Pretuit din timpuri stravechi în cultura asiatica, masajul cu bete de bambus are o multitudine de beneficii: reduce circumferinta în zonele tratate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, brate), elimina celulita, tonifiaza musculatura, stimuleaza sistemul limfatic (eliminarea toxinelor) si circulatia sangvina, reactiveaza metabolismul celular, detensioneaza si energizeaza organismul.

Masajul cu bambus este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic si de remodelare coporala, si însumeaza efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului si ale masajului de relaxare, revitalizând organismul si redând starea generala de bine.

Acest masaj revolutionar este de doua ori mai eficient decat masajul traditional anticelulitic, iar semnele eficientei lui apar dupa prima sedinta. Acest tip de masaj este destinat si barbatilor, efectuandu-se un masaj profund datorita stimularii musculaturii.

Masajul cu bete de bambus are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant, energizant, de relaxare, calmare, intindere si combatere a stresului.

Preturi masaj cu bambus

Masajul cu bete de bambus se poate aplica pe tot corpul ori pe anumite segmente ale corpului .

Beneficiile terapiei cu bete de bambus:

• combaterea celulitei
• ridicarea feselor
• drenaj limfatic cu accelerarea circulatiei limfatice si sangvine;
• detoxifiere corporala;
• intensificarea metabolismului celular si muscular;
• tonifiere musculara;
• fermitatea pielii;
• refacerea musculara mai rapida dupa efort;
• reechilibrarea organismului in afectiuni ale somnului si stari nervoase.

Frecventa:

Recomandam sa se efectueze 2-3 sedinte pe saptamana. Celulita se amelioreaza semnificativ dupa un tratament de mai multe sedinte.

*Tratamentele de remodelare corporala sunt complementare unei alimentatii echilibrate si exercitiului fizic pentru a obtine cele mai bune rezultate. Rezultatele sunt eficiente dar nu garantate si difera de la persoana la persoana.

PROGRAMARE ONLINE

Nume

Email

Telefon

Mesaj

DA, am citit si acceptat Politica de Confidențialitate

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidențialitate

SERVICII

^

Facebook