Tarife Lipo Laser

lipo laserLipolaserul este un aparat de remodelare corporala si tratare a celulitei. Tratamentul cu Lipo Laser topeste grasimea inestetica de pe zonele cu probleme, cum ar fi „aripioarele“ sau „colaceii“. Nu se foloseste nici un produs cosmetic pentru a proteja pielea, deoarece laserul patrunde in profunzime, pana la grasime, fara a produce durere sau a lasa urme. Inovatia o reprezinta faptul ca undele laser sunt facute sa actioneze doar asupra celulelor grase, fara a afecta vasele de sange sau masa musculara.

Rezultatele sunt vizibile atat in masuratorile de circumferinta, cat si in gradul de conturare a corpului in zona tratata, dar mai ales in coeficientul de masa grasa corporala, care se diminueaza semnificativ.

Aparatul este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomenul la barbati si coapsele sau abdomenul la femei), realizand lichefierea grasimii. LipoLaserul poate fi folosit si in zona de contur a fetei (gusa). Avantajul acestui aparat fata de altele de acest gen este ca grasimea, odata lichefiata, se reface mai greu.
Vezi aici detalii despre tratamentul de remodelare corporala folsind Lipolaserul

Tarife sedinte tratament Lipolaser

TIP PROCEDURA

APLICARE (ZONE)

1 SEDINTA

5 SEDINTE

10 SEDINTE

LIPOLASER  

40 MINUTE

140 RON

420 RON  700

740 RON 1.400

*Rezultatele sunt eficiente dar nu garantate si difera de la persoana la persoana.

^

Facebook