Impachetari Cafea

cavitatieImpachetarea anticelulita cu cafea se distinge prin capacitatea testata a activilor de a penetra epiderma si prin arderea deseurilor de metabolism si a grasimilor. Realizarea unui program complet de remodelare corporala pe baza de cafea si alge asigura rezultate neegalabile in tratamentele pentru slabit. Cafeina arde grasimea si are o actiune stimulanta usoara, ce favorizeaza relaxarea si starea de bine.

 

 

EFECTELE TRATAMENTULUI CU CAFEA SUNT:

 • eliminarea celulitei;
 • detoxifiaza si tonifica zonele afectate ;
 • pierderea in centimetri,greutate ;
 • drenaj limfatic (retentia hidrosalina) ,eliminarea apei din tesuturi;
 • reduce vergeturile ;
 • activeaza circulatia sangvina si regleaza permeabilitatea capilarelor
 • relaxeaza
 • organismul se incarca cu mineralele de care are nevoie.

INGREDIENTE ACTIVE

Cafeina,alge marine, acid clorogenic, polizaharide, proteine, ,oligoelemente,antioxidanti, concentrat de activi arzatori de grasime.

PASII TRATAMENTULUI:

 1. PEELING ~ Are rolul de a indeparta celulele moarte ale pielii si de a facilita absorbtia tratamentului de catre piele (se recomanda a se realiza o data pe saptamana pentru a nu induce prea mult stres pielii).
 2. SERUL ACTIV ~ Acest ser, aplicat inainte de lotiunea principala, sporeste efectele pozitive ale tratamentului.
 3. GELUL DE CAFEA ~ Gelul de Cafea se aplica pe zonele alese de client. Aceste zone urmand a fi infasurate in film osmotic.
 4. TUNELUL IR ~ Cearceaful de plastic de unica folosinta este infasurat pe clienta, care va sta 45 de minute in tunelul cu infrarosii sau in termocuverta. Temperatura poate varia intre 40 si 75 de grade.
 5. CURATAREA ~ Filmul osmotic si cearceaful de unica folosinta sunt indepartate iar clienta este stearsa cu un prospop de hartie de unica folosinta.

*Tratamentele de remodelare corporala sunt complementare unei alimentatii echilibrate si exercitiului fizic pentru a obtine cele mai bune rezultate. Rezultatele sunt eficiente dar nu garantate si difera de la persoana la persoana.

PROGRAMARE ONLINE

Nume

Email

Telefon

Mesaj

DA, am citit si acceptat Politica de Confidențialitate

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidențialitate

SERVICII

^

Facebook