Vacuum

tratament anticelulitic VaccumVACUUM BIPOLAR RF – Sedintele de vacuum bipolar cu radiofrecventa este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei. Dizolva grasimea, drenaj limfatic, ajuta la fermitatea pielii si sporeste elasticitatea.

Vacuum-ul bipolar trateaza tesutul conjunctiv cutanat si subcutanat, tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor. Stimuleaza schimburile celulare si mobilizeaza tesutul, restabilind fermitatea si reducand pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii (shape). Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice (drenaj limfatic) si venoase. La nivelul pielii, se realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii.

Vacuum-ul face parte din noua generatie de aparate de inalta tehnologie care imbina obtinerea de efecte rapide si spectaculoase cu atingerea unui grad de confort maxim. Este expertul in “administrarea sculpturii unui corp sanatos”.

Celulita – Acumularea unui mare numar de adipocite in hypoderm. Grasimea acumulata preseaza pielea creand aspectul de coaja de portocala.

PASII TRATAMENT ANTICELULITIC CU VACUUM:

Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Aplicarea unei creme termoactive anticelulitice si plimbarea aparatului in zonele problematice ale corpului.
Dispozitivul este dotat cu un capat special care se videaza in momentul in care atinge pielea si “absoarbe” celulita si straturile adipoase.

Puterea, viteza sau profunzimea sunt reglate inainte de inceperea sedintei si variaza de la o persoana la alta in functie de tipul si problemele pielii, dar si de gradul de suportabilitate a durerii.
O sedinta nu dureaza mai mult de 30 de minute.

EFECTELE PRODUSE DE VACUUM IN REMODELAREA CORPORALA:

– restabileste fermitatea pielii si reduce pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii.
– la nivelul pielii, un tratament vacuum realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii.
– ajuta la arderea grasimilor;
– patrunderea adanca in toate tipuri de celulita;
– stimuleaza drenajul limfatic si circulatia sangelui prin dilatarea vaselor,;
– scaderea in diametru in zonele “lucrate” (abdomenul, bratele, coapsele, genunchii si posteriorul sunt cele mai problematice zone);
– imbunatatirea stimei si imaginii de sine;
– reduce pana la disparitie aspectul de coaja de portocala al pielii
– restabileste fermitatea pielii

CONTRAINDICATII TRATAMENT CU VACCUM:

Terapia cu vacuum nu poate fi folosita de oricine. Exista contraindicatii la persoane care sufera de:

– epilepsie;
– boli cardiace;
– boli de piele;
– hipertiroidie.

Nu se poate recurge la acest tratament daca pacienta este insarcinata sau a suferit recent o interventie chirurgicala.

Tratamentele de remodelare corporala sunt complementare unei alimentatii echilibrate si exercitiului fizic pentru a obtine cele mai bune rezultate in lupta impotriva celulitei si a adipozitatilor localizate.

Cu ajutorul tratamentelor corporale iti reduci circumferinta, scapand de centimetrii in plus. Pentru a slabi in kilograme, corpul tau are nevoie de adaptarea/reducerea consumului caloric in functie de activitatea fizica desfasurata.

*Rezultatele sunt eficiente dar nu garantate si difera de la persoana la persoana.

PROGRAMARE ONLINE

Nume

Email

Telefon

Mesaj

DA, am citit si acceptat Politica de Confidențialitate

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidențialitate

SERVICII

^

Facebook