Nutritie personalizata

CARE ESTE STAREA DUMNEAVOASTRA ACTUALA IN PRIVINTA NUTRITIEI?

cavitatieCu totii am incercat o data sau de mai multe ori in viata sa slabim sau sa corectam o afectiune in corpul nostru.

Cu siguranta cu totii am fost derutati de avalansa de informații diponibile pe internet, de la prieteni sau chiar de la cadre medicale.

Dietele fade, cartile si articolele despre nutritie, emisiunile televizate – este posibil să le fi incercat pe toate și totusi sa va luptati in continuare cu probleme de sănătate si/sau de greutate.

 

DE CE AR TREBUI SA VEDETI UN NUTRITIONIST?

Un nutritionist va poate ajuta sa traduceti toate aceste informații nutriționale confuze. Un nutritionist bun va poate ajuta la intelegeti informatiile corecte despre o nutritie sanatoasa pentru Dumneavoastra si familia Dumneatoastra.

Scopul apelarii la un nutritionist este de a schimba comportamentul alimentar cu tinta finala de a trata sau a preveni o stare de sănătate.

Nutritionistul pe care-l veti gasi aici nu va va prezenta pastile minune, prafuri de slabit sau ceaiuri miraculoase. Va va indruma catre un mod de viata si alimentatie sanatos, personalizat, inteligent, comod, gustos.

Vom concepe impreuna cu Dumneavoastra un plan nutritional si un program de tratamente corporale in functie de corpul Dumneavoastra, telul pe care-l doriti sa-l atingeti, termenul in care doriti sa atingeti acest tel si binenteles obtinerea unei stari de bine si sanatate.

CUM SE DESFASOARA PROGRAMUL DE CONSULTATII DE NUTRITIE?

Nutritionistul nostru va va conduce si va va invata un comportament de viata sanatos in patru etape:

– etapa de pregatire: analiza personalizata, analize si investigatii – 1 sedinta = 150 lei/sedinta
– etapa de actiune: conceperea si aplicarea unei diete personalizate – intre 2 si 4 sedinte in functie de rezultate = 100 lei/sedinta
– etapa de monitorizare: monitorizarea noii diete adoptate si ajustarea ei in functie de rezultate – intre 2 si 4 sedinte in functie de rezultate = 100 lei/sedinta
– etapa de mentinere: intretinerea unui stil de viata sanatos care sa pastreze rezultatele obtinute – intre 1 si 4 sedinte in functie de rezultate = 100 lei/sedinta

CE SE DISCUTA LA FIECARE CONSULTATIE DE NUTRITIE?

Nutritionistul nostru va va ajuta cu etapa de analiza a caracteristicilor dumneavoastra fizice, de cultura, de mod de viata, de preferinte si va discuta cu Dumneavoastra modul cel mai potrivit si sigur de nutritie si stil de viata sanatos pe care ar trebui sa-l abordati in continuare. Se calculeaza metabolismul bazal, se identifica procentul de apa, grasime, muschi si masa osoasa din corp, se identifica eventualele afectiuni ale corpului si de asemenea se identifica lista de alimente benefice, lista de vitamine si minerale necesare si cum trebuie ele impartite pe mese zilnice.

In faza de actiune nutritionistul va elabora pentru Dumneavoastra un plan alimentar si un stil de viata sanatos, corect si in concordanta cu nevoile si obiectivele propuse iar aici vor fi incluse si indrumarile pentru un plan de miscare zilnic si un plan de tratamente corporale.

Fazele de acțiune și intretinere vor fi abordate cu vizite de implementare, ajustare si verificare a planului nutritional deja adoptat pentru a ramane motivat și a urmari progresul. Un plan nutritional fad, static poate fi cauza unui esec in realizarea progresului. De aceea la fiecare intalnire, in aceste doua faze, scopul este de a schimba, a modela planul nutritional abordat astfel incat sa fie acoperite toate nevoile si preferintele

Dumneavoastra cu respectarea rigorilor planului personalizat stabilit initial. Tot la acest pas nutritionistul poate anticipa si contracara cu metode studiate blocarile ce pot apare pe parcurs.

Mentinerea rezultatelor obtinute este un pas extrem de important. Statistica spune ca 80% din persoanele care reusesc sa slabeasca se ingrasa la loc. Astfel ca mentinerea si imbunatatirea rezultatelor obtinute se va face in timp, monitorizat si o mare importanta aici o au si tratamentele corporale.

CARE ESTE AVANTAJUL DE A APELA LA UN SPECIALIST IN NUTRITIE SI TRATAMENTE CORPORALE SIMULTAN?

Cercetarea este un proces continuu și de multe ori concluziile unui studiu le contrazic pe cele ale altui studiu. Acest lucru se poate referi la utilizarea diferitelor metode de cercetare sau alegerea de persoane incluse în diferite studii. Un SPECIALIST educat urmareste informațiile bazate pe standarde științifice corecte, testate, validate si aprobate la nivel mondial. O parte din munca specialistului este de a sorta, verifica si integra cantitatea mare de informații de cercetare și de a folosi formarea si experienta sa in a aplica rezultatele cercetarilor nevoilor Dumneavoastra specifice.

Este foarte bine sa facem si tratamente corporale, atunci cind tinem o dieta la un salon specializat. Probabil ati vazut persoane slabe dar cu celulita, vergeturi sau o piele flasca. Acestea sunt neajunsurile pe care combinatia dintre o nutritie corecta si o modelare corporala adecvata le poate surmonta. In plus in urma tratamentelor corporale profesionale se pot obtine rezultate similar operatiilor estetice fara a avea un impact invaziv mare si fara costuri exagerate.

In primul rand tratamentele corporale ajuta foarte mult drenajul limfatic – o conditie impusa de catre medicii nutritionisti pentru obtinerea slabirii si a eliminarii toxinelor eliberate in corp in urma slabirii.

Tratamentele corporale distrug si elimina celulita. Celulita nu dispare, pur si simplu! Poate fi eliminata cu ajutorul terapiilor de remodelare si al alimentatiei corecte.

In al doilea rand, tonifica musculatur si pielea si ajuta la prevenirea vergeturilor.

In al treilea rand, tratamentele corporale ajuta la pierderea centrimetrilor in circumferinta. Dupa o terapie de remodelare corporala, hainele se aseaza mult mai bine, chiar daca, pe cantar, modificarile nu sunt impresionante.

De aceea alegerea unui salon cu SPECIALISTI in domeniul nutritiei si a tratamentelor corporale cele mai actuale si moderne este solutia optima in obtinerea celor mai bune rezultate si pe termen lung.

PROGRAMARE ONLINE

Nume

Email

Telefon

Mesaj

DA, am citit si acceptat Politica de Confidențialitate

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidențialitate

SERVICII

^

Facebook