Cavitatia – liposuctie virtuala

Cavitatea sau Liposuctia virtuala CAVITATIA – liposuctie virtuala – reprezinta o alternativa nechirurgicala de remodelare corporala a liposuctiei traditionale, de eliminare a grasimilor localizate. Cavitatia reprezinta o revolutie in domeniul remodelarii corporale, combatand celulita si acumularile de adipocite supravoluminoase, localizate.

Avantajul tratamentului de Cavitatie / Liposuctie virtuala? Complet non-invaziva si nedureroasa. Depunerile inestetice pot fi acum indepartate cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete de joasa frecventa ( 20 KHz ).

 

PASII TRATAMENTULUI DE CAVITATIE / LIPOSUCTIE:

1.INFLAROSU – creste temperatura in profunzime, fapt ce determina inmuierea si distrugerea celulelor adipoase care au incorporata o cantitate mai mare de grasime, eliminand-o pe cea in exces (10’)

2.ULTRASUNETE de joasa fecventa – “sparge” celulele grase actionand adanc in stratul adipos, in profunzime (20′-30′)

3.VACUUM – are dublu efect, ajuta si el la eliminarea celulelor grase aflate spre suprafata tesutului si provoaca drenarea acestora catre circuitul limfatic (20′-30′)

4.PRESOTERAPIE – se executa un drenaj limfatic, cu un rol esential in eliminarea din organism a celulelor distruse la pasii anteriori (30′) CREMA ANTICELULITICA – imbunatateste tonusul si aspectul pielii, actioneaza si dupa ce ati terminat tratamentul.

EFECTELE PRODUSE DE TRATAMENTUL DE CAVITATIE:

Inca de la inceput se poate observa o intensa actiune lipo (dezintegrarea tesutului adipos) si o progresiva remodelare a profilului corporal pe linga reducerea consistentei masei adipoase. La toate acestea se adauga disparitia aspectului de coaja de portocala cu eliminarea clasicilor “noduli celulitici”, o buna oxigenare si revascularizare a tesutului subcutanat, cu o reactivare a microcirculatiei periferice si al drenajului lichidelor stagnante si nu in ultimul rand o imbunatatire a tonusului si elasticitatii pielii.

CE SIMTE CLIENTUL IN TIMPUL TRATAMENTULUI ?

Tratamentul de liposuctie virtuala este placut si comfortant.

PENTRU CE ACEASTA METODA ESTE DE PREFERAT LIPOSUCTIEI?

Aceasta metoda de slabire este o alternativa non invaziva si non agresiva a liposuctiei. Fara bisturiu, semne si vanatai, cavitatia distruge celulele grase si ajuta la pierderea in centimetri la fiecare sedinta. Nu se simte durere, nu exista complicatii sau timpi de recuperare, este mai putin costisitoare si nu interfereaza cu activitatile cotidiane ale clientului.

CATE SEDINTE DE TRATAMENT SUNT NECESARE PENTRU A OBTINE BUNE REZULTATE?

Numarul sedintelor de tratament difera de la individ la individ. Operatorul estetic efectueaza o atenta analiza corporala a fiecarui client pentru a personaliza tratamentul de cavitatie in functie de necesitatile individuale. In mod normal se efectueaza 4/10 sedinte de tratament/zona .

CAT DUREAZA O SEDINTA DE TRATAMENT? CATE SEDINTE SUNT NECESARE PENTRU A SE VEDEA REZULTATE?

O sedinta de tratament dureaza 80 de minute. Tratamentul este localizat, lucrandu-se pe zonele cu probleme, 10 minute cu infrarosii, 20 minute cu cavitatie apoi se continua cu masajul mecanic cu vacuum pentru alte 20 de minute, acesta din urma avind actiune drenanta. Ultima faza a tratamentului consta in efectuarea drenajului limfatic la un aparat special conceput pentru acest lucru ( 30 de minute ). Dupa a treia/patra sedinta de tratament se poate observa o reducere a masei adipoase.

CE TREBUIE SA FACA CLIENTUL?

Persoanelor care se supun tratamentului cu cavitatie li se recomanda: un regim alimentar corect, sa desfasoare usoare activitati fizice, sa bea 2 litri de apa zilnic. Toate acestea pentru a se obtine un maxim de rezultate.
Cu o zi inainte de tratament sa nu consume grasimi si sa tina o dieta bazata numai pe alimente cu un continut mic de grasimi. 72 de ore dupa tratament este interzis sa se consume alimente cu un continut mare de grasimi.

Este foarte important sa se consume si o cantitate mare de lichide (ceai neindulcit sau apa plata) !!!

De ce? Pentru ca la fiecare sedinta colesterolul si trigliceridele eliberate se vor descarca in ficat si rinichi. Astfel aceste organe se vor incarca ca dupa o masa cu foarte multe grasimi.
Odata obtinute bune rezultate ce trebuie facut pentru mentinerea acestor rezultate ?
La sfirsitul ciclului de tratamente se recomanda un tratament de mentinere la fiecare 3 luni.

PRESOTERAPIE:

Presoterapia este tratamentul ideal pentru persoanele care sufera de probleme circulatorii cum ar fi: retinerea de apa in tesuturi, celulita, edeme veno limfatice, insuficienta a microcirculatiei periferice. Prin presoterapie se efectueaza un masaj limfatic, contribuind la deblocarea ganglionilor limfatici, elimina stazele reducand circumferintele, normalizeaza circulatia venoasa si cea limfatica.

BENEFICII TRATATMENT LIPOSUCTIE VIRTUALA:

  • stimularea circulatiei venoase si limfatice;
  • eliminarea celulitei;
  • prevenirea varicelor;
  • prevenirea tromboflebitei;
  • eliminarea edemelor posttraumatice;
  • eliminarea edemelor postoperatorii;
  • indepartarea spasmelor si a durerilor musculare.
CONTRAINDICATII:

Astm brosic, cancer,tumori , tromboflebita, hipertrigliceridemie, steatoza hepatica sau orice afectiune a ficatului, pietre la rinichi, leziuni dermatice, boli de piele, epilepsie, boli cardiace, purtatoare de pace-maker, afectiuni vasculare grave, tija metalica, interventii chirurgicale recente (5-6 luni), sarcina, alaptare.

PROGRAMARE ONLINE

Nume

Email

Telefon

Mesaj

DA, am citit si acceptat Politica de Confidențialitate

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidențialitate

SERVICII

^

Facebook