Facial

TRATAMENT FACIAL STFlash

cavitatie
E-light este cea mai avansata si noua tehnica pe plan international din domeniu de epilare definitiva si rejuvenare faciala. E-light combina intr-un mod senzational STFlash (Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa bipolara, obtinandu-se rezultate spectaculoase intr-un timp mult mai scurt datorita puterii de penetrare mult mai profunda. Tehnologia E-light patrunde pana la 15 mm in piele, iar Lumina Intens Pulsata este folosita pentru a potenta si calibra efectul Radiofrecventei.

Tehnica E-light se poate folosi atat pentru epilare definitiva, cat si pentru rejuvenare faciala, estomparea ridurilor, tratarea acneei si a urmelor lasate de aceasta, inlaturarea petelor pigmentare si tratarea leziunilor vasculare, precum cuperoza si vasele sparte.

AFLA MAI MULT >>

MICRODERMABRAZIUNE

cavitatie
Microdermabraziunea este recunoscuta in cosmetica faciala ca fiind una dintre cele mai eficiente metode de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului.Tratamentul prin microdermabraziune este o metoda excelenta de curatare si exfoliere a pielii, prin care se indeparteaza impuritatile si celulele moarte de la primul nivel de suprafata al pielii, in scopul imbunatatirii aspectului si texturii epidermei.Conform specialistilor dermatologi, tratamentul facial prin microdermabraziune este considerat a fi cel mai eficient tratament de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului disponibil in prezent.

Microdermabraziunea este un tratament de cosmetica faciala de tip peeling mecanic realizat prin exfolierea stratului superficial al epidermei, constituit din celule moarte sau de o calitate inferioara, care nu mai permite intrarea in tesut a cremelor dermato-cosmetice, comportandu-se ca un burete care absoarbe inutil acesti constituenti. In aceste conditii, aplicarea cremelor de infrumusetare, antirid sau a altor tratamente cosmetice devine aproape inutila, pentru ca efectul lor nu se poate produce in profunzime fiind stopat de acest epiderm superficial nefunctional.

AFLA MAI MULT >>

PROGRAMARE ONLINE

Nume

Email

Telefon

Mesaj

DA, am citit si acceptat Politica de Confidențialitate

Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de Confidențialitate

SERVICII

^

Facebook