Cu tehnologia Laser ICE PLUS poti incepe tratamentul de Epilare Definitiva, indicat tuturor tipurilor de piele mulatra, bronzata! Tratamentul de Epilare Definitiva poate fi realizat si vara.
Epilarea definitiva cu laser se poate face pe toată perioada anului, nu este dureroasă, nu iradiază. Tot ce puneam la îndoială legat de vechile metode de epilare definitivă este spulberat de tehnologiile de ultimă generație. Procedurile sunt rapide, uşoare, lipsite de durere şi confortabile pentru pacient.
Aplicatorul aparatului laser combină cele mai eficiente trei lungimi de undă laser (ALEX 755nm, SPEED 810nm, YAG 1064nm, vizând simultan, diferite adâncimi de țesut și structuri anatomice din foliculul pilos. Acest lucru permite ca diferite niveluri ale pielii să fie tratate în aceleași timp, asigurând rezultate mai bune, vizibile pe termen lung.
DE CE SA ALEGI EPILAREA DEFINITIVA CU LASER?
Uită de durere sau disconfort! Aparatul laser include un sistem revoluționar de răcire, numit ICE Plus, care a fost special creat pentru a menține pielea rece pe toată durata procedurii. Relaxează-te în timpul sesiunii de epilare, în timp ce pielea devine mai fină și mătăsoasă.Brevetul ICE tech pentru safirul special încorporatîn aparatul laser minimizează riscurile de ardere la suprafața pielii, în timp ce este păstrată căldura în derm, unde sunt țintiți foliculii piloși.
EXISTA EFECTE SECUNDARE?
Nu exista efecte secundare vizibile.
IN CAT TIMP CAD FIRELE DE PAR?
Dupa o sedinta de laser, parul este detasat de fulicul dar ramane in bulb. Este impins progresiv spre inafara o data cu cresterea parului. Din aceasta cauza parul in aparenta creste pentru inca o saptamana sau doua dupa care cade definitiv.
DE CE AVEM NEVOIE DE MAI MULTE SEDINTE?
Razele luminoase emise de aparatul laser pot actiona pe acele fire de par in faza lor de crestere. Statistic, in ciclul cresterii firului de par, este estimat ca 20% din fire sunt in faza de crestere (faza anagena – doar atunci firul de par este prins de radacina lui). Din acest motiv avem nevoie de mai multe sedinte.
DE CATE SEDINTE DE LASER AVEM NEVOIE?
Numarul sedintelor depind de la persona la persona, de culoarea firului de par si a pielii, zona de tratament si factori genetici individuali. Din acest motiv este dificil sa spunem un numar exact de sedinte. In plus, exista cicluri diferite de crestere a firului de par! De exemplu, axilele au un alt ciclu de crestere a firului de par fata de mustata sau gambe, motiv pentru care nu te poti apropia de finalul tratamentului dupa acelasi numar de sedinte.
Dar este general acceptat ca o medie de 6-8 sedinte pe zona corporala si 8-9, poate chiar 10 sedinte pe zona faciala, da rezultatele asteptate. Se va efectua o sedinta la 4 saptamani. Inca de la prima sedinta efectele sunt vizibile, se va observa ca parul nedorit va disparea in proportie de 60%.
POT FI EPILATE TOATE TIPURILE DE PAR?
Acum da!!! Cu noua tehnologia laser ICE PLUS epilarea se poate face pe pielea inchisa la culoare, bronzata sau pe firele de par roscate sau blonde.
SE POATE RELUA ACTIVITATEA OBISNUITA DUPA A SEDINTA DE TRATAMENT?
Activitatea normala poate fi reluata imediat dupa tratament.
ESTE PERICULOS?
Nu pentru ca nu exista raze UV în lumina emisa. In trecut, laserele puteau cauza efecte secundare nedorite. Azi, tehnologia a evoluat si acum este posibila tratarea foto-tipurilor mai mari (4 si 5) fara riscuri, prin utilizarea principiului relaxarii termice. Pentru ca parul este pigmentat, el poate evacua caldura mai încet si mai putin decât pielea.
CARE ESTE DIFERENTA FATA DE METODELE CLASICE?
Stim cu toti ca toate metodele traditionale (lama, ceara, penseta, aparat de ras, crema, etc) sunt doar temporare. Epilarea definitiva cu laser ofera rezultate de foarte lunga durata, mai exact pana la 6 ani. Daca se face o sedinta de intretinere periodica la 6 luni rezultatele sunt definitve.
CE TREBUIE SA STITI INAINTE DE A URMA UN TRATAMENT CU LASER:
- daca luati vreun tratament va rog sa consultati medicul in legatura cu fotosensibilitatea cauzata de medicament;
- opriti medicatia care da fotosensibilitate cu 2 saptamani inainte de tratament ,inculsiv medicatia topica – creme cu retinol ,retin A sau naturista – sunatoare de ex;
- nu este recomandat epilatul prin smulgere cu 2 saptamani inainte de procedura sau cu ceara ,indepartarea parului cu crema cu o saptamana inainte.Este recomandat sa folositi epilarea cu lama.Inainte sa veniti cu o seara
- inainte sau in ziua respectiva sa radeti zona ce se doreste a se epila cu lama.
- laserul nu poate fi aplicata pe o zona a pielii care prezinta fisuri sau leziuni, asa ca mentineti zona bine hidratata si ingrijita;
- inainte de tratament nu aplicati pe zona care urmeaza a fi tratata: lotiuni parfumate, parfumuri, deodorante, creme cu filtru solar, uleiuri esentiale sau alte produse cosmetice ce pot determina fotosensibilitate.
CE TREBUIE SA FACETI DUPA TRATAMENT:
- daca veti epila zona axilei nu veti aplica deodorant ce contine alcool timp de 48 de ore de la tratament
- nu veti consuma alcool timp de 24 ore dupa tratament;
- dupa tratament, pielea va fi sensibila la caldura in urmatoarele 48 de ore, nu se recomanda dusurile sau baile fierbinti;
- nu exfoliati pielea tratata minim o saptamana dupa tratament;
- daca este necesara intretinere intre sedinte, folositi aparat de ras sau crema epilatoare.
CONTRAINDICATII:
- femei insarcinate sau in perioada de alaptare;
- diabetici ( pentru cei care au diabetul sub control nu exista nici un risc !);
- pacemaker cardiac;
- boli ale tesutului conjuctiv : lupus eritematos,sclarodermie;poliartrita reumatoida,dermatomiozita;
- tulburari de coagulare ale sangelui sau tratament cu anticoagulante ( trombostop) ;
- fotosensibilitate cunoscuta : Porfirie;Xeroderma,Alergie la soare;
- epilepsie;cancer-orice forma,oricand;
- Vitiligo,melasma/cloasma;HIV/SIDA;
- boli de piele : dermatite de contact,eczeme,psoriazis;herpes;
- tratamente cu substante fotosensibilizante – retinoizi,tetraciclina,sunatoare in ultimele 3-6 luni;
- tratament cu isotretinoin in ultimele 6 luni ( accutane,isotrex ) – pt acnee;
- prezenta de suruburi sau placute metalice sub zona tratata,de ex ca urmare a unor fracturi ale oaselor.